@khch
KHCH
OFFLINE

Never look back

Дата регистрации: 09 августа 2010 года

Персональный блог KHCH — Never look back

-How much is enough? -It's not a question of enough, pal. It's a zero sum game, somebody wins, somebody loses.
Money itself isn't lost or made, it's simply transferred from one perception to another.

I 'm talking about liquid. Rich enough to have your own jet. Rich enough not to waste time. Fifty, a hundred million dollars, buddy. A player. Or nothing.

T here's no nobility in poverty.

K id, you're on a roll. Enjoy it while it lasts, cause it never does.
W e're all just one trade away from humility.
E verybody tells you they hate the upper East Side. They wanna live on the West Side. But believe me, when it's resale time, the East Side moves all the time. I mean what do you got on the West Side? Sean and Madonna?

Ингредиенты:мука — 200 г, сливочное масло — 150 г, сахар — 200 мл, яйцо — 1 шт, разрыхлитель — 1/2 ч.л., желток — 100 г, сливки 33% — 3, ванилин — 1/2 ч.л., ягоды — 1 стакан

Способ приготовления

Смешав все ингредиенты для теста - 200 гр муки, 50 гр сливочного масла, 100 гр сахара, 1 яйцо, 1/2 ложки разрыхлителя. вымесить тесто, раскатать его в тонкую лепешку и выложить в форму. Запекать корж в разогретой до 180 °C духовке около 15 мин. Затем остудить корж до комнатной температуры и вынуть из формы.

Смешать сливки с 2 ст.л. сахара, 1/2 ч.л. ванилина и 3 желтками, нагревать на плите, постоянно помешивая венчиком, пока сливки не начнут густеть, затем снять и остудить до комнатной температуры.

Перемешать миксером 100 гр сливочного масла комнатной температуры с остывшим кремом.

Выложить полученную массу в корж, затем украсить сверху ягодами и поставить на пару часов в холодильник. При подаче можно украсить пирог взбитыми сливками.

A rich chocolate bourbon pecan pie is the perfect recipe to end a Derby Day celebration. Former staff member Cynthia Ann Briscoe, a Louisville native and ardent Derby fan, contributed this version.

Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 5 minutes
Bake: 55 minutes
Yield: Makes 8 servings

Ingredients

  • 1/2 (15-ounce) package refrigerated piecrusts
  • 1 1/2 cups chopped pecans
  • 1 cup (6 ounces) semisweet chocolate morsels
  • 1 cup dark corn syrup
  • 1/2 cup granulated sugar
  • 1/2 cup firmly packed brown sugar
  • 1/4 cup bourbon or water
  • 4 large eggs
  • 1/4 cup butter or margarine, melted
  • 2 teaspoons cornmeal
  • 2 teaspoons vanilla extract
  • 1/2 teaspoon salt

Preparation

Fit piecrust into a 9-inch deep-dish pie plate according to package directions; fold edges under, and crimp.

Sprinkle pecans and chocolate evenly onto bottom of piecrust; set aside.

Combine corn syrup and next 3 ingredients in a large saucepan, and bring to a boil over medium heat. Cook, stirring constantly, 3 minutes. Remove from heat.

Whisk together eggs and next 4 ingredients. Gradually whisk about one-fourth hot mixture into egg mixture; add to remaining hot mixture, whisking constantly. Pour filling into prepared piecrust.

Bake at 325° for 55 minutes or until set; cool on wire rack.

From Scotch Pancakes to the American Pancakes the difference in the thickness and width. The American pancakes are larger, crusty and thicker than the Scotch Pancakes. These pancakes are served in breakfast and topped with maple syrup and butter. They are also referred to as hotcakes, griddlecakes and flapjacks and are served in restaurants in a stack of 3 to 4. These pancakes are made in the following way:

Ingredients:

500g Flour
2 eggs
65g Sugar
Vanilla Essence
250ml Milk
Half Teaspoon Salt
3 tsp. baking soda
Vegetable Oil

Method:

1. Cream sugar and eggs
2. Sift baking soda, salt and flour.
3. Blend in flour and milk simultaneously into the egg and sugar mixture.
4. Brush an iron skillet or a crepe pan with oil and heat it properly.
5. Spread the batter evenly on the skillet, taking cared that you maintain 1 cm thickness.
6. Once bubbles appear on the pancake and the edges are browned flip the pancakes and cook until brown
7. Make a stack of 3-4 pancakes and pour maple syrup over it and add a knob of butter over it.

Что требуется приобрести?


1. Карамелизатор «Кармелита» ТТМ.



Аппарат для карамелизации яблок снабжен плавной регулировкой температуры. Емкость для приготовления карамели изготовлена из нержавеющей стали. Производительность 3,175 кг карамели за 40-50 минут (4,5 кг карамели в час). Такого количества карамели хватает в среднем на 80 яблок. Подробнее…



2. Яблоки. Подойдут яблоки среднего размера с толстой шкурой.
3. Карамельная смесь «Эппл – Изи»
4. Сахар-песок
5. Палочки и пакеты

Cебестоимость 1 готового яблока.
(Расчет приводится из расчета «замеса» одной упаковки (425 г.) карамельной смеси, которой хватит на 80 средних яблок).

Продукт Стоимость Яблоко 560 руб. Карамельная смесь «Эппл – Изи» 95,09 руб. Сахар песок в количестве 2,27 кг 68,1 руб. Палочки, пакеты 200 руб. Итого 923,19 руб.



В перерасчете на единицу продукции, себестоимость 1 яблока - менее 12 рублей.

Самая маленькая цена продажи – 50 рублей. Сколько это процентов прибыли посчитайте сами…

Как приготовить?

1. Закладываем в котел смесь и сахар.
2. Добавляем воду, мешаем.
3. Включаем нагрев, греем, изредка помешивая сироп.
4. Доводим его до 148- 149 *C
5. Выключаем нагрев. Поднимаем котел в наклонное положение



6. Насажанное на палочку яблоко погружаем в карамель почти полностью, оставвляем у хвостика лишь небольшую часть без карамели, вынимаем и, осторожно вращая, даем стечь излишней карамели.
7. Расставляем карамельные яблоки на заранее промасленную бумагу/противень

когда люди говорят, что ничто не вечно, становится как-то страшно.страшно, т.к. сам ты думаешь, что некоторые вещи..люди будут с тобой вечно..что ничего не сможет отнять у тебя это.но если быть реалистами, то да!видимо ничто не вечно..

Would you dance, if I asked you to dance?
Would you run, and never look back?
Would you cry, if you saw me crying?
And would you save my soul, tonight?

Would you tremble, if I touched your lips?
Would you laugh? Oh please tell me this
Now would you die, for the one you love?
Hold me in your arms, tonight

I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away

Would you swear, that you'll always be mine?
Or would you lie? Would you run and hide?
Am I in too deep? Have I lost my mind?
I don't care you're here, tonight

KHCH

Самые популярные посты

9

ничто не вечно

когда люди говорят, что ничто не вечно, становится как-то страшно.страшно, т.к. сам ты думаешь, что некоторые вещи..люди будут с тобой ве...

4

some quotes

-How much is enough? -It's not a question of enough, pal. It's a zero sum game, somebody wins, somebody loses. Money itself isn't lost o...

3

Chocolate-Bourbon Pecan Pie

A rich chocolate bourbon pecan pie is the perfect recipe to end a Derby Day celebration. Former staff member Cynthia Ann Briscoe, a Louis...

3

Песочный пирог с ягодами

Ингредиенты: мука — 200 г, сливочное масло — 150 г, сахар — 200 мл, яйцо — 1 шт, разрыхлитель ...

2

James

2

Yablochki v karameli

Что требуется приобрести? 1. Карамелизатор «Кармелита» ТТМ. Аппарат для карамелизации яблок снабжен плавной рег...