Метод свободных ассоциаций
Персональный блог SUNNYBANNY — Метод свободных ассоциаций
Персональный блог SUNNYBANNY — Метод свободных ассоциаций
Любовь – это когда человек понимает другого, когда он делает так, чтобы обрадовать и осчастливить другого. Она говорит: хочешь, я рожу тебе сына? Да, говоришь ты без запинки, потому что тебе ясно, что это должна сделать только она. Любовь – это когда ничего не стыдно, ничего не страшно, понимаете? Когда тебя не подведут, не предадут. Когда верят. Когда хотят быть лучше, жить чище. Вот когда говорят: что ж ты, такая-сякая, опоздала на десять минут, где ты была?.. Это не любовь. Это – когда ждут без конца: и час, и год, и больше, потому что знают и верят, что человек все равно придет
зима это такое пиздоблядство. на улице ебун, в автобусе душная казарма. еще и губы блять выглядят так, будто сосалась с бородатым байкером
люблю зиму, НО ЧТО БЫ ВЫЙТИ В МАГАЗИН ЗА ЧЕМ- НИБУДЬ НАДО 50 ОДЕЖЕК НАДЕТЬ И ТЫ КАК КАПУСТА ИДЕШЬ ТАКАЯ В МАГАЗИН ДОВОЛЬНАЯ ВАЩЕ ПИЗДЕЦ
lollollol:
nedraga:
Мое обычное состояние на парах
Случайная встреча – самая неслучайная вещь на свете.
nastyatsareva:
fuck-california:
trixy:
These homemade candy bars, filled with a soft and chewy coconut filling and crunchy toasted almonds, are a delight. You might even say they are a joy. An almond-coconut joy. Catch my drift?
Now we're not in the business of infringing on any candy copyrights, so I won't pretend that these are the exact same joyful candy bars you might be familiar with from store shelves. I will say, though, that the resemblance is uncanny.
Two whole almonds sit atop a sweetly tropical coconut filling, just like…well, you know. The only difference is that I like to use dark chocolate, to counteract the sweetness of the coconut. But if you're a milk chocolate loyalist, you can certainly substitute a lighter chocolate instead. Ready to rock?
Almond-Coconut Candy Bars
yield: 30-40 candy bars, depending on how you cut them
7 ounces sweetened condensed milk (half a standard 14-oz can)
1 tsp vanilla extract
1/4 tsp salt
2 cups powdered sugar
14 ounces (about 2-1/2 cups) shredded coconut
3/4 cup whole roasted almonds (I prefer roasted salted almonds)
1 lb chopped dark chocolate, or chocolate candy coating
First things first: prepare your fancy candy bar receptacle by lining a 9x13-inch pan with aluminum foil and spraying the foil with nonstick cooking spray.
In a large bowl, combine the sweetened condensed milk, the vanilla, and the salt. Stir them together until they're well-mixed. If your room is fairly cold and the condensed milk is thick and hard to stir, microwave it for 10-15 seconds, just so that it loosens up and is easier to work with.
Next add the powdered sugar to the bowl with condensed milk, and stir it in.
It may be difficult to incorporate it all at first, but keep stirring and you should soon have a thick, smooth mixture like this
Now for the star ingredient: the coconut! Add it all at once and mix it with the condensed milk until there are no dry patches remaining. This can be done with a mixer, but I like using a wooden spoon--stirring burns calories that can later be eaten in the form of candy bars!
Your final coconut mixture should be sticky but fairly stiff. If it's runny add a bit more coconut, and if it's very dry, add a bit more condensed milk. Coconut can have different moisture levels depending on its age and how it was stored, so there's some trial and error involved in getting a texture you love.
Scrape the coconut into the prepared pan. Wet your palms and press the coconut into a thin, even layer. You can control how thick you want the coconut layer to be. I prefer my coconut to be about 1/2-inch thick, so I don't cover the entire pan--I use about 3/4 of it and leave the rest of the pan empty.
Hey, speaking of almonds, let's get those on the candy bars, stat! Take your roasted almonds and press them into the sticky coconut top. I use 2 per bar, to stay traditional, but you can use more or less, to taste. Once all the almonds are placed, refrigerate your pan to firm up the coconut, for about an hour.
Once the coconut is firm enough to cut, take it out of the refrigerator. Lift the candy from the pan using the foil as handles. Use a large sharp knife to cut your bars along the lines you marked earlier. Almost done…we just need to add some chocolate!
Place your chopped chocolate or candy coating in a microwave-safe bowl and microwave it in 30-second increments. Stir it after every 30 seconds so that it doesn't overheat.
When it's melted and smooth, use forks or dipping tools to dunk each candy bar in the chocolate, then tap it against the lip of the bowl to remove any excess chocolate. Place the bars on a foil-lined baking sheet to set while you dip the rest. Refrigerate the tray to set the chocolate, for about 10 minutes.
Блин, хочу чтобы в ванной были колонки и ебашил музон, а то когда моешься, скучно как-то :D
Ехали с подругой в автобусе, она впереди а я сзади. рядом с ней сидел мужик и смотрел ей в телефон.(она в асе сидела) ну я то заметила и пишу ей "Слышь, мужик - пошел на Х"Й!" Мужик резко поднимает голову и с удивлением осматривает автобус.
почему ты не отвечала на мои звонки и смс?- Там, куда ты меня послал, плохая связь.
Рубашка мужа - лицо жены…..Шуба жены - лицо мужа…
Не обвинять, не передумывать что могло бы быть иначе, а не так как сейчас.Выплыть против течения - удаётся. Тем, кто не сдаётся, несмотря ни на что. Тем, кто не отрекается. Тем, кто любит. Тем, кого любят. Ради тех, кого мы любим.И, да, есть боль, к которой невозможно привыкнуть.Это я тоже понимаю.Любите. Боритесь, несмотря ни на что. Даже если кажется, что не осталось ни надежды, ни места рядом, ни сил.
Всё будет.
fuck-california : soundoflove : tryagain : nikogo-ne-love :
ДАЖЕ МОИ 19595 КИЛОГРАММ СНОСИТ ЕБАНЫМ ВЕТРОМ, ТОЖЕ МНЕ СЛАДКИЙ НОЯБРЬ
Если мы узнаем, что нам осталось всего пять минут на то, чтобы сказать все, что мы хотим сказать, все телефонные кабины окажутся заняты людьми, которые будут звонить другим людям, торопясь сказать, что любят их.
Кристофер Морли
Самые популярные посты