@evakatarios
EVAKATARIOS
OFFLINE

Eva Katarios.

Дата регистрации: 22 мая 2011 года

Из всех глупостей мира, стоит делать только те, что ведут к деньгам и оргазмам.


вконтакте

На мой взгляд, нет ничего более трагичного, чем любить человека всем сердцем, любить, несмотря на все попытки вырвать эту любовь, и знать, что человек этот недостоин твоей любви.

Уильям Сомерсет Моэм. Пустячный случай

oksipleasure:

wonderland:

Понаблюдай за животными.

В реальном времени в различных концах света вы можете понаблюдать в любое время суток за:

1. Совами из Синднея (нажмите здесь)

2. За маленьким жирафом (нажмите здесь)

3. За орлами (нажмите здесь)

4. За маленьким щенком в питомнике(нажмите здесь)

Все очень милые и интересные)

atonement-, despoir, pux, youcrazy, (via queenevertti)

так вышло, что мне не с кем поделиться тем, что я сюда пишу. особенно сегодня.

24.11.2011

одиночество. хотя нет, я не одинока, но я одна. избитая тема, которая актуальна у каждого второго. иногда тошнит от самой себя из за этих слабостей, когда скучаешь по человеку, который давно исчез из твоей жизни, но воспоминания самые лучшие. и больше нет того общения и понимания, родственной души. ну почему??????

ну вот опять сопли развезла здесь.ссори.

trixy:

These homemade candy bars, filled with a soft and chewy coconut filling and crunchy toasted almonds, are a delight. You might even say they are a joy. An almond-coconut joy. Catch my drift?

Now we're not in the business of infringing on any candy copyrights, so I won't pretend that these are the exact same joyful candy bars you might be familiar with from store shelves. I will say, though, that the resemblance is uncanny.

Two whole almonds sit atop a sweetly tropical coconut filling, just like…well, you know. The only difference is that I like to use dark chocolate, to counteract the sweetness of the coconut. But if you're a milk chocolate loyalist, you can certainly substitute a lighter chocolate instead. Ready to rock?

Almond-Coconut Candy Bars
yield: 30-40 candy bars, depending on how you cut them
7 ounces sweetened condensed milk (half a standard 14-oz can)
1 tsp vanilla extract
1/4 tsp salt
2 cups powdered sugar
14 ounces (about 2-1/2 cups) shredded coconut
3/4 cup whole roasted almonds (I prefer roasted salted almonds)
1 lb chopped dark chocolate, or chocolate candy coating

First things first: prepare your fancy candy bar receptacle by lining a 9x13-inch pan with aluminum foil and spraying the foil with nonstick cooking spray.

In a large bowl, combine the sweetened condensed milk, the vanilla, and the salt. Stir them together until they're well-mixed. If your room is fairly cold and the condensed milk is thick and hard to stir, microwave it for 10-15 seconds, just so that it loosens up and is easier to work with.

Next add the powdered sugar to the bowl with condensed milk, and stir it in.

It may be difficult to incorporate it all at first, but keep stirring and you should soon have a thick, smooth mixture like this

Now for the star ingredient: the coconut! Add it all at once and mix it with the condensed milk until there are no dry patches remaining. This can be done with a mixer, but I like using a wooden spoon--stirring burns calories that can later be eaten in the form of candy bars!

Your final coconut mixture should be sticky but fairly stiff. If it's runny add a bit more coconut, and if it's very dry, add a bit more condensed milk. Coconut can have different moisture levels depending on its age and how it was stored, so there's some trial and error involved in getting a texture you love.

Scrape the coconut into the prepared pan. Wet your palms and press the coconut into a thin, even layer. You can control how thick you want the coconut layer to be. I prefer my coconut to be about 1/2-inch thick, so I don't cover the entire pan--I use about 3/4 of it and leave the rest of the pan empty.

Hey, speaking of almonds, let's get those on the candy bars, stat! Take your roasted almonds and press them into the sticky coconut top. I use 2 per bar, to stay traditional, but you can use more or less, to taste. Once all the almonds are placed, refrigerate your pan to firm up the coconut, for about an hour.

Once the coconut is firm enough to cut, take it out of the refrigerator. Lift the candy from the pan using the foil as handles. Use a large sharp knife to cut your bars along the lines you marked earlier. Almost done…we just need to add some chocolate!

Place your chopped chocolate or candy coating in a microwave-safe bowl and microwave it in 30-second increments. Stir it after every 30 seconds so that it doesn't overheat.

When it's melted and smooth, use forks or dipping tools to dunk each candy bar in the chocolate, then tap it against the lip of the bowl to remove any excess chocolate. Place the bars on a foil-lined baking sheet to set while you dip the rest. Refrigerate the tray to set the chocolate, for about 10 minutes.

Господи, как же я устала! Устала от этих людей, которым постоянно от меня что то нужно, устала им помогать, вникать в чужие проблемы, устала быть такой хорошей. Надоело думать о других, одалживать флешки и конспекты, все время куда то спешить…

….хочу сесть хоть раз и чтобы мне было нечем заняться, не о чем не думать и чтобы кто нибудь позаботился обо мне.

Твои сигареты
гаснут в чужих руках.
Мои — превращаются в тонкие
взлетные полосы.
Охрипшая осень
мерно стучит в висках.
И я привыкаю
её узнавать
по голосу.

Дымят километры
наших с тобой сигарет.
Швартуется солнце
в причалах
твоих мегаполисов.
Курю расстояния.
Ты — мой обратный билет
от пункта «погибла»
до пункта
«узнала по голосу».(с) Превзойти Всех.

Убей меня. Нежно и без церемоний.
Разрежь по живому; до самой разлуки.
Ведь гвозди в ладони — не так уж и больно,
Когда их вбивают любимые руки… (с) Превзойти Всех

EVAKATARIOS

Самые популярные посты

13

Моя беда в том, что я проникаюсь к людям, наверное даже не стоило бы так. Я все чувствую. Я скучаю. Но все так мимолетно, нестабильно и н...

11

радость - это когда есть кому поскидывать шуточки

11

Каждый раз я убеждаюсь в том, что осень это не мое время года. Не смотря на все ее прелести, я чувствую себя не комфортно. Осень - это вр...

11

" - Скажите, если бы Вы увидели атланта, гиганта, удерживающего на плечах весь этот мир, если бы увидели, что по его напряженной груди ст...

11

Если какая-нибудь овца насрала вам в душу, простите её.Это она от страха.

11

Относись к людям так как хочешь, потому что нихера они не будут относиться к тебе так же, как относишься ты.